19-image-ursa_190x76_pad_478b24840a

URSA произвежда в Испания, Франция, Белгия, Германия, Полша, Русия, и Словения. Предприятието URSA СЛОВЕНИЯ, като собственост на една от водещите европейски компании в областта на изолациите Ursа Insulation, е съвременна и просперираща компания, която още от 1992 година се интегрира в европейската икономика по отношение на бизнеса и собствеността. 

 

Осигуряването на най-високо качество и трайност на топло - и звукоизолация лесно се постига чрез пълно съответствие на всички компоненти, изграждащи конструктивната система на топло и звукоизолации в обектите. Имайки предвид всички условия на вграждане и начина на употреба.

 

URSA GLASSWOOL е оптимално решение, което осигурява приятни битови условия в конкретните обекти. Този материал не вреди на здравето. Еластичните стъклени влакна преплетени в изолационен филц или плоча гарантират оптималната комбинация между топло - и звукоизолация. Стъклената вата URSA GLASSWOOL според европейската класификация е негорима, от клас А.

 

Естествен продукт, идеален за система за защита от шум, който същевременно спестява енергия. Продуктът от минерална вата с новата търговска марка URSA TERRA комбинира в едно отлична звуко- и топлоизолация и противопожарна защита. Системата за вграждане с URSA TERRA осигурява изключителна звукоизолация на сградите, съчетано с добра топлоизолация и противопожарна защита.

 

Продуктовата гама URSA SECO PRO е специално разработена, за да се оптимизира топлоизолационната система в съвременната покривната конструкция. В комбинация с топлоизолация URSA GLASSWOOL предлага комплексни решения за изолацията на скатни покриви. URSA SECO PRO е на разположение при изграждане на топлоизолация и защита от влага и постигане на въздухонепроницаемост.

Строителство