Абонирай се за бюлетин

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html
http://www.gsstroimarket.bg/terms.html

РЕНДЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО з.БОШ +PHO 3100

в промоция
РЕНДЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО з.БОШ +PHO 3100
РЕНДЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО з.БОШ +PHO 3100
РЕНДЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО з.БОШ +PHO 3100
РЕНДЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО з.БОШ +PHO 3100
Наличен
30500160007
Ел. рендета
Bosch
Германия
Цена:  301.56 лв 287.20 лв с ДДС за БРОЙ
Количество:
тегло кг/бр. 2.6
мощност W 750
обороти в мин. 16500

Електрически рендета BOSCH PHO 3100 

 

Зелената серия на Bosch разработва за Вас непрекъснато нови решения, които улесняват работата на домашния майстор в дома и градината.  Все едно, дали става въпрос за строителство, реновиране, декориране или майсторене, инструментите на Бош са готови за всяко приложение – при това с много удоволствие!

 

Електрическите рендета с марка Райдър са предназначени за рендосване на дърво и материали от дървесен произход, скосяване на ъгли и прорязване на канали. Леки и удобни за работа без умора.

 

Компактното електрическо ренде PHO 3100 е най - лекото в неговия клас и дава възможност за работа почти без умора. Патентованата система ножове Woodrazor осигурява високо качество на повърхността. Ножовете от дребнозърнест волфрамов карбид са особено остри и трайни. Електрическото ренде има комбинирана ръкохватка за водене и регулиране, с която домашният майстор може да избере безстепенно и точно дълбочина на рязане до 3,1 mm. 

Три V-образни канала с различни размери за лесно скосяване на ръбове.

Двустранно изхвърляне на стърготините за свързване към прахоуловителна торба или индустриален прахоуловител – изхвърляне на стърготините в зависимост от работното положение вдясно или вляво.

Оптимизиран вентилатор за изхвърляне на стърготините предотвратява натрупването на стърготини – за работа без прекъсване.

Автоматично завъртаща се предпазна пета – предотвратява повреждане на детайла или на ножа на рендето при оставяне на рендето.

Комбинирана ръкохватка за водене и за регулиране на дълбочината на рязане за сигурно хващане при водене и безстепенно регулиране.

 

Окомплектовка:

Твърдосплавен обръщащ се нож за ренде 

Шестостенен ключ

Пластмасов куфар

Успореден ограничител 

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2018 GS Строймаркет

visa
затвори