Абонирай се за бюлетин

http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
http://www.gsstroimarket.bg/terms.html

Транспорт и доставка

За да осигурим удобство, бърза и коректна доставка на всички клиенти на онлайн магазина, предлагаме избор на няколко начина на доставка на вашата поръчка.


Начини на доставка


1. Със собствен транспорт на клиента на място в магазин на GS Строймаркет

Поръчай онлайн и вземи поръчката си от магазина. При избор на този вариянт клиента не дължи никакви разходи по трaнспорт и доставка към GS Строймаркет и може да се възползва от безплатното товарене на направената поръчка в нашите магазини. Този вариянт е удобен за клиенти, разполагащи със собствен транспорт и намиращи се в близост до градовете, в които GS Строймаркет има складови и търговски бази.

 

Магазини и складове за строителни и мебелни материали на GS Строймаркет има в градовете: София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна. За точното местоположение на нашите борси посетете страницата магазини.

2. С куриерска фирма

Голяма част от поръчките направени от онлайн магазина се изпълняват използвайки услугите на куриерска фирма за транспорт и доставка. Дългогодишното ни партньорство със Спиди - Експресни куриерски услуги, ни позволява да Ви предложим изгодни цени за доставка на всички наши клиенти за цялата страна.

 

Цената за доставка с куриер се изчислява автоматично при оформянето на вашата поръчка и може да я видите преди нейното изпращане. Показаната цена за доставка е на база теглото на поръчаните продукти. При обемни продукти, като стиропор, фибран и вата, доставката се смята на база обемно тегло и подлежи на корекция!


3. Транспорт на GS Строймаркет.
GS Строймаркет разполага с автомобилен парк във всички градове, в които има търговски бази. В електронния ни магазин са заложени фиксирани цени за доставка с транспорт на GS Строймаркет, съобразени със стойността на направената поръчка и населеното място на което желаете да бъде доставена. Всички доставки на поръчки от електронният ни магазин, изпълнени с наш транспорт, се извършват до входа на посоченият адрес, без качването на стоката на определен етаж. Условията за доставка с транспорт на GS Строймаркет могат да бъдат договаряне и индивидуално за всяка поръчка и се уточняват по телефона с наш консултант след като подадете своята заявка. 


Цени на доставка


1. Доставката на всички поръчки може да се изпълни от куриерска фирма Спиди. Цената се формира по определените от тях тарифи, според разстоянието за доставка и теглото на поръчката. 
2. Доставката на всички поръчки може да се изпълни с транспорт на GS Строймаркет. Цените се определят според разстоянието за доставка. Доставките с транспорт на GS Строймаркет се извършват в работно време от 08:00 до 17:00 часа. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените за доставка с транспорт на фирмата по всяко време, без предварително предупреждение.


Срок на доставка


Стандартния срок на доставка е 2 работни дни. Поради спецификата и разнообразието на предлагания от GS Строймаркет асортимент, сроковете за доставка на всяка поръчка се уточняват по телефона преди нейното изпълнение. Наш консултант ще се свърже с вас при първа възможност, след като заявите своята поръчка.

- Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден.

- Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

- Поръчки направени през празнични и почивни дни се обработват на първия работен ден.

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2018 GS Строймаркет

visa