Абонирай се за бюлетин

http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html
http://www.gsstroimarket.bg/terms.html
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Начини на плащане

Начини на плащане в интернет магазина на GS Строймаркет.

Цените на всички предлагани продукти в нашия електронен магазин GS Строймаркет са само в български лева с включен ДДС и важат за онлайн поръчки. Плащането се извършва само в български лева, крайната сума на направената от вас поръчка може да бъде видяна в потребителската кошница. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Артикулите, които се поръчват от Вас се заплащат на цена валидна в момента на поръчката. Крайната цена на една поръчка се оформя като сбор от цената на поръчаните продукти и цената на доставката. Ако сте изискали фактура и сте попълнили необходимите данни при поръчката, ще я получите заедно с получаването на поръчката. Пазарувайки в електронния магазин за строителни материали и мебелни консумативи, преди финализиране на направената поръчка ще имате възможност за избор на предпочитан начин на плащане.

Начини на плащане

 

1. На място в магазин на GS Строймаркет
Този начин на плащане ви позволява след като направите своята поръчка в онлайн магазина, да я заплатите в брой или с банкова карта на място в един от петте търговски обекта на GS Строймаркет. След което покупката ви ще бъде доставена според избрания от вас начин на доставка. Магазини на GS Строймаркет има в градовете: София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна. За точното местоположение на нашите бази посетете страницата магазини.


2. С банков превод

Всяка направена поръчка през онлайн магазина може да бъде заплатена и чрез банков превод. За удобство на клиентите и намаляване разходите за банковата услуга предоставяме 3 банкови сметки за избор. Като основание за направеното плащане задължително трябва да се напише номера на поръчката от електронния магазин. Направената поръчка се изпълнява веднага след получаване на банковия превод.

 

ОББ IBAN: BG10UBBS80021022349620
Райфайзен банк IBAN: BG42RZBB91551064574316
Експрес банк IBAN: BG56TTBB940015252197153. Плащане с наложен платеж
Плащането в брой при доставка е предпочитан вариянт за електронна търговия. При избор на тази опция, може да заплатите дължимата сума за поръчката и доставката при получаване на поръчката. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма или на шофьора при доставка с транспорт на GS Строймаркет.

 

4. Онлайн разплащане с банкова карта:

"Плащане с дебитна/кредитна карта" - чрез виртуален ПОС терминал от ОББ. Видовете банкови карти, с които може да плащате са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Процедурата за плащане с банкова карта е както следва:

- При избор за плащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта. Моля обърнете внимание, че въвеждате данните за картата си единствено в системата на ОББ, а не в нашия електронен магазин, при което няма риск от злоупотреба с информацията за вашата карта.

- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

- При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която може да разпечатате и запазвате, тя не е необходима за получаване на поръчката.


Забележки:

- „Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет”.
- Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

 

За да изберете подходящия начин на плащане е добре предварително да се запознаете и с условията за транспорт и доставка. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на националния телефон 0700 14 600 на цената на един градски разговор от цялата страна.

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2018 GS Строймаркет

visa