Абонирай се за бюлетин

http://www.gsstroimarket.bg/terms.html
http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Как да се справим с влагата и мухъла.

Как да се спасим от влагата.

Мокри прозорци и стени, постоянен конденз, неприятна миризма в стаята и гардероба... влага и мухъл, които водят до петна по стените и тавана на Вашия дом. Как да се справите с неприятната ситуация? GS Строймаркет Ви препоръчва специално разработените продукти и системи Ceresit Stop влага и Ceresit Stop мухъл, влагоабсорбатори, таблетки против влага, мини сашета, спрей против мухъл и плесен.

 

Влагата, това е количеството вода във въздуха, а въздухът винаги съдържа влага. Това, което формира комфорта в дома обаче е относителната влажност на помещението. Счита се, че се чувстваме най-добре при 45-65% влажност. При по-висока влажност на въздуха се създава усещане за хлад, което увеличава опасността от различни заболявания включително и развиване на алергии.

Влагата във Вашия дом оставя следи по мебели, стени, подове и тапети, но тя вреди най-вече на Вас. Когато влажността на въздуха е висока, това рефлектира върху вашето здраве. Твърде високата влажност на въздуха увеличава риска от алергични реакции (например към мухъл и прах) и ревматични болести, към които най-податливи са възрастните хора и децата.

Влагата може да се появи навсякъде и това може да има лоши последствия. Ако излишната влага няма къде да излезе, тя ще кондензира върху най-хладните места в жилището (прозорци, стаи без отопление, северни стаи, неизолирани или лошо изолирани стени). Влагата е навсякъде - дори чрез ежедневни дейности като готвене, къпане, простиране, отопление едно семейство произвежда средно 12 литра вода под формата на влага.

 

CeresitStopVlaga CeresitStopMuhal CeresitStopVlaga

 

Как влагата прониква във вашият дом?

* през спорите на материалите (позволяват на водните капки или пари да преминат през тях)
* при ежедневни дейности като готвене, отопление, душ, простиране, дори при дишане
* при водни аварии  (на пералня, кран, тръби)

Влагата в дома не може да се види, но нейните негативните последици са видими и осезаеми. Високата влага води до появата на тъмни петна по тавана, стените и ъглите в дома, а това от друга страна води до отлепяне на тапетите и мазилката. Замъглените прозорци също са признак на високо ниво на излишна влага. Подложен на вредите от влагата е не само домът, а и хората, които живеят в него.

За Дома:
- Тъмни петна по стени, ъгли
- Отлепени тапети                                       
- Замъглени прозорци

За Вещите:
- Мухъл, плесен
- Жълти петна
- Неприятни миризми

За Здравето:
- Алергии
- Ревматизъм
- Астма и дихателни проблеми

CeresitStopVlaga

Създадена, за да внесе здравословен климат в дома Ви!
Ceresit SТОP Система е следващото поколение продукти за премахване на влага, мухъл, плесен и неприятни миризми в дома. Цялата гама продукти от Ceresit STOP Система Ви предлага удобно решение за всички проблеми свързани с високата влага. Създайте здравословен климат, комфорт и удобство за Вас и Вашето семейство с продуктите от Ceresit STOP Система!

ЗДРАВОСЛОВЕН КЛИМАТ
Независимо какви проблеми с влагата имате - конденз, отлепяне на тапети, му­хъл, плесен или лоши миризми - продуктите от Ceresit STOP Система Ви предлагат точното решение за премахването им. Това е Вашият помощник за създаване на здравословен климат в дома!

КОМФОРТ
Продуктите от Ceresit STOP Система не само създават здравословен климат в дома, а и допринасят за постигането на максимален комфорт. Ароматните таблетки от гамата предлагат уют и комфорт както в малки, така и в по-големи помещения.

УДОБСТВО
Продуктите на Ceresit STOP Система са продукти с първокласно качество, съз­дадени за Вашето удобство и лесна употреба. Благодарение на модерния си ди­зайн, продуктите лесно се вписват в атмосферата на Вашия дом и могат да бъдат поставяни в множество помещения.

С продуктите на Ceresit STOP Система предпазваме Вас и Вашият дом от негативните последици на влагата. Кажете СТОП на влагата и внесете уют и комфорт в дома Ви. Редовната употреба на продукти от Ceresit STOP Система  предотвратява появата на влага, мухъл и отстранява неприятните миризми.

 

източник: stopvlaga.bg


GS Строймаркет препоръчва:

в промоция
ВЛАГОАБСОРБАТОР ЦЕРЕЗИТ 450гр AERO С 2 ТАБЛЕТКИ
Цена: 17.50 лв
Цена: 17.50 лв
Разгледай
Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2018 GS Строймаркет

visa