Абонирай се за бюлетин

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
http://www.gsstroimarket.bg/terms.html
http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html

История

GS Строймаркет е с повече от 20 годишна история на българския пазар в сферата на търговия със строителни и мебелни материали. За да придобиете представа за успешното развитие на нашата компания, да се запознаете със структурата на управление и обхвата на нашата дейност ще ви представим кратка история на нашия успех.

 

2017

С положителен поглед към новата година, очакваме нови стъпки на успех в развитието на GS Строймаркет. Очаквайте скоро приятни изненади в Каварна, Шумен и Варна.

 

04.2016

С отличие за социално отговорна компания, GS Строймаркет получава признание за своята дейност не само от търговските си партньори, но и от регионалните административни органи. Господинови Строймаркет получава заслужено признание от община Добрич за оказаната безвъзмездна помощ в нужда на жителите на града, официален спонсор на волейболния отбор Добруджа 07, изграждане на детска площадка и др.

 

10.2015 г.

Господинови Строймаркет отваря най-новата си и модерна търговска база в гр. София. На собствен терен в кв. Военна рампа е изградена търговска, складова и офис зона на площ от 12 000 кв. м. С отлични логистични условия и разнообразен асортимент за любители и професионалисти, GS Строймаркет в София бързо се нарежда сред предпочитаните партньори в бранша.

 

04.2015 г.

Отваря врати обновения GS Stroimarket dommax в град Добрич. С изцяло нова визия, разширен асортимент предлагани стоки и нова концепция за обслужване на клиенти - хипермаркет GS stroimarket dommax заема търговска площ от 2000 кв.м. и предлага редица удобства на своите клиенти от града и региона.

 

04.2013 г. 

GS Строймаркет в гр. Русе се премества на нов адрес в града, с по-голяма складова и търговска площ.

 

05.2012 г.

GS Строймаркет прилага новата си програма за насърчаване опазването на околната среда, енергийна ефективност и рециклиране на отпадъци за свойте клиенти и служители. Програмата GS eko с грижа за околната среда включва използване само на биоразградими торбички, разделно събиране на битови и промишлени опаковки и батерии, използване на техника с ниска консумация на енергия и др.

 

11.2011 г.
GS Строймаркет стартира електронен магазин за продажба на строителни и мебелни материали през интернет. Системата за електронна търговия показва в реално време наличностите и актуалните цени на предлаганите продукти. Клиентите на електронния магазин могат да се възползват от ексклузивни онлайн отстъпки, неустоими промоционални предложения, удобен, лесен и бърз начин за консултация и пазаруване. Онлайн магазина обслужва клиенти от цялата страна, предлагайки доставка с куриер или GS транспорт.

02.2011г.
GS Строймаркет в гр. София. Най-новата база на GS Строймаркет бе открита в столицата София, предшествана от стремежа за развитие, нарастващия брои на доволни клиенти и още една крачка към национално покритие. Отлично подредена търговска част с площ 300 кв.м, винаги заредени складове и супер цени очакват клиентите на GS Строймаркет гр. София.

08.2010 г.
Стартира програмата за лоялни клиенти „GS Club”. Програмата предлага на притежателите на клиентски карти GS Club да ползват постоянна отстъпка в размер на 5% за всяка своя покупка. Програмата стартира с голям успех и продължава да допринася за привличането на нови и редовни клиенти.

05.2009 г.
Изграждане на нова модерна база в гр. Шумен. Успешният старт на базата в Шумен, доволните клиенти и увеличаващото се търсене позволи да инвестираме в изграждането на модерен строителен супермаркет, потдържащ богат асортимент строителни и мебелни материали и винаги стока в наличност. Търговската площ на базата в Шумен е разположена на площ от 450 кв.м.

09.2008 г.
Отваряне на търговска база в гр. Русе. Новооткритата база в гр. Русе акцентира повече на складови наличности и обслужването на корпоративни клиенти.

2006 г.
Отваряне на търговска база в гр. Шумен. GS Строймаркет продължи да разширява своята търговска мрежа с отварянето на обект в град Шумен, предлагащ строителни и мебелни материали.

05.2006 г.
Собствена търговска и складова база в гр. Каварна. Малък пазар, но с голям потенциал. GS Строймаркет се превърна в лоялен и предпочитан партньор в региона, със стратегическата си близост до морето и строителните обекти по черноморието.

2005 г.
Изграждане на нова модерна търговска база в гр. Варна, със складови площи и съвремен логистичен център. Търговската площ на магазина в град Варна е разположена на 2 етажа с обща площ 500 кв.м.

2003 г.
Придобиване на собствеността върху базата в гр. Варна, разширяване на предлагания асортимент и включване на широка гама строителни продукти.

2001 г.
Първи успешни стъпки в морската столица Варна. Акцентиране върху търговията с мебелни материали, консумативи и материали за мебелното производство.

1990 г.
Всичко започна в град Добрич. През годините успяхме да се наложим на пазара, да развием продуктовия асортимент, да инвестираме в собствена сграда, автомобилен парк и квалифициран персонал. Днес магазина в град Добрич посреща клиенти от цяла Североизточна България.

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2018 GS Строймаркет

visa