GS Строймаркет се стреми да предостави на своите клиенти удобство при пазаруване, качествено и бързо обслужване. В търговските обекти и складовите ни бази ще ви посрещнат квалифицирани специалисти, ще намерите компетентни отговори и помощ за нуждите на всеки клиент при избора на строителни материали, мебелни материали, разнообразни консумативи и аксесоари.

 

За клиентите в магазините на GS Строймаркет. 

Безплатно товарене
Персоналът на фирмата осигурява безплатно натоварване поръчките на всички клиенти. Складовете за строителни материали на фирмата са изработени по съвременни логистични изисквания, осигуряващи пълен достъп за едро и мало-габаритни транспортни средства.
Транспорт и доставка
Фирмата разполага със собствен автомобилен парк от лекотоварни и тежкотоварно автомобили и камиони. Ние извършваме транспортирането на вашата поръчка до дома или обекта в уговореното време. Транспортните услуги покриват всяка една точка в съответния град и близките населени места.
Тониране на бои и мазилки
GS Строймаркет предлага тониране на бои и мазилки, като изборът на цветове се извършва по каталог. Така могат да се постигнат уникални цветове и нюанси, отговарящи на точните изисквания на клиента.  В нашите магазини за строителни материали разполагаме с тониращ център за интериорни и екстериорни бои, латекси и фасагени, както и с тониращ център за мазилки Церезит.
Поръчка със заявка
Когато търсите определен продукт, който не е наличен в нашите строителни магазини или сте го харесали в продуктов каталог на наш партньор, можете да го поръчате със заявка. Попитайте нашите служители за стоките, предлагани по поръчка и разнообразния асортимент продукти, предлагани по каталог.

  

 

За клиентите на електронния магазин на GS Строймаркет.

 

Електронни поръчки
Използвайки електронния магазин за строителни материали и мебелни консумативи на GS Строймаркет:
- ще спестите ценно време
- магазинът работи денонощно и целогодишно
- може да пазарувате в най-удобното за вас време, без задръствания в градския трафик и чакане на опашки в магазините
- лесно и бързо може да се запознаете с предлагания асортимент
- ако знаете какво търсите, използвайте "разширено търсене" и ще го намерите за секунди
- може спокойно да прочетете подробна информация за всеки продукт и да я сравните с други
- възможност за отстъпка за поръчка на продукти в големи количества

 

За да отговорим на индивидуалните нужди и предпочитания на всеки клиент, специално за вас сме разработили и ви предлагаме:
● Възможност за избор на предпочитани начини на плащане.
● Удобени възможности за доставка до всяка точка на страната.

 

Електронната поръчка ще се превърне в безценна помощ на вас и вашия бизнес. Приятно пазаруване!

Телефон на потребителя
Нашите служители с удоволствие ще отговорят на всяко запитване. Само наберете нашия национален телефон 0700 14 600 от цялата страна на цената на един градски разговор. Задайте вашите въпроси и намерете необходимата информация.