За да осигурим удобство, бърза и коректна доставка на всички клиенти на онлайн магазина, предлагаме избор на няколко начина на доставка на вашата поръчка.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

1. Със собствен транспорт на клиента на място в магазин на GS Строймаркет

Поръчай онлайн и вземи поръчката си от магазина. При избор на този вариянт клиента не дължи никакви разходи по транспорт и доставка към GS Строймаркет и може да се възползва от безплатното товарене на направената поръчка в нашите магазини. Този вариант е удобен за клиенти, разполагащи със собствен транспорт и намиращи се в близост до градовете, в които GS Строймаркет има складови и търговски бази.

Магазини и складове за строителни и мебелни материали на GS Строймаркет има в градовете: София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна. За точното местоположение на нашите търговски бази посетете страницата магазини.2. С куриерска фирма

Голяма част от поръчките направени от онлайн магазина се изпълняват използвайки услугите на куриерски фирми за транспорт и доставка. Партньорствата ни със Спиди, Еконт и Транспрес, ни позволява да Ви предложим изгодни цени за доставка за цялата страна.

 Цената за доставка с куриер се изчислява автоматично при оформянето на вашата поръчка и може да я видите преди нейното изпращане. Показаната цена за доставка е на база теглото на поръчаните продукти. При обемни продукти/извънгабаритни/, като стиропор, фибран, вата и др., доставката се смята на база обемно тегло и подлежи на корекция!

 

3. Транспорт на GS Строймаркет.

GS Строймаркет разполага с автомобилен парк във всички градове, в които има търговски бази. В електронния ни магазин са заложени фиксирани цени за доставка с транспорт на GS Строймаркет, съобразени със стойността на направената поръчка и населеното място на което желаете да бъде доставена. Срокът за изпълнение е до 3 работни дни.  Всички доставки на поръчки от електронният ни магазин, изпълнени с наш транспорт, се извършват до входа на посоченият адрес, без качването на стоката на определен етаж. Условията за доставка с транспорт на GS Строймаркет, могат да бъдат договорени индивидуално за всяка поръчка, като се уточняват по телефона с наш консултант след като подадете своята заявка. 


ЦЕНИ НА ДОСТАВКА


1. Доставката на всички поръчки може да се изпълни от куриерски фирми Спиди, Еконт и Транспрес. Цената се формира по определените от тях тарифи, според разстоянието за доставка и теглото на поръчката. 
2. Доставката на всички поръчки може да се изпълни с транспорт на GS Строймаркет. Цените се определят според разстоянието за доставка и стойността на поръчката. Доставките с транспорт на GS Строймаркет се извършват в работно време от 08:00 до 17:00 часа. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените за доставка с транспорт на фирмата по всяко време, без предварително предупреждение.
 

 

СРОК НА ДОСТАВКА

 

Стандартния срок на доставка е 2 работни дни. Поради спецификата и разнообразието на предлагания от GS Строймаркет асортимент, сроковете за доставка на всяка поръчка се уточняват по телефона преди нейното изпълнение. Наш консултант ще се свърже с вас при първа възможност, след като заявите своята поръчка.

- Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.

- Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

- Поръчки направени през празнични и почивни дни се обработват на първия работен ден.