ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 2мм РУЛО

0.40 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 5мм РУЛО

1.35 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 3мм РУЛО

0.90 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 2мм РУЛО С АЛУМИНИЕВО ФОЛИО

1.09 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 5мм РУЛО С АЛУМИНИЕВО ФОЛИО

1.36 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 3мм ПАНЕЛ 1.00х0.50

1.40 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 5мм ПАНЕЛ 1.00х0.50

2.00 лв.

ПОДЛОЖКА ЗА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ 8мм ПАНЕЛ 1.00х0.50

3.18 лв.