Начини на плащане

 

Начини на плащане в интернет магазина на GS Строймаркет.

Цените на всички предлагани продукти в нашия електронен магазин GS Строймаркет са само в български лева с включен ДДС и важат за онлайн поръчки. Плащането се извършва само в български лева, крайната сума на направената от вас поръчка може да бъде видяна в потребителската кошница. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Артикулите, които се поръчват от Вас се заплащат на цена валидна в момента на поръчката. Крайната цена на една поръчка се оформя като сбор от цената на поръчаните продукти и цената на доставката. Ако сте изискали фактура и сте попълнили необходимите данни при поръчката, ще я получите заедно с получаването на поръчката. Пазарувайки в електронния магазин за строителни материали и мебелни консумативи, преди финализиране на направената поръчка ще имате възможност за избор на предпочитан начин на плащане.

Начини на плащане

 

1. На място в магазин на GS Строймаркет
Този начин на плащане ви позволява след като направите своята поръчка в онлайн магазина, да я заплатите в брой или с банкова карта на място в един от петте търговски обекта на GS Строймаркет. След което покупката ви ще бъде доставена според избрания от вас начин на доставка. Магазини на GS Строймаркет има в градовете: София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна. За точното местоположение на нашите бази посетете страницата магазини.

 


2. Плащане с наложен платеж
Плащането в брой при доставка е предпочитан вариянт за електронна търговия. При избор на тази опция, може да заплатите дължимата сума за поръчката и доставката при получаване на поръчката. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма или на шофьора при доставка с транспорт на GS Строймаркет.

 

3. Онлайн разплащане с банкова карта:

"Плащане с дебитна/кредитна карта" - чрез виртуален ПОС терминал от УниКредит Булбанк. Видовете банкови карти, с които може да плащате са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Процедурата за плащане с банкова карта е както следва:

- При избор за плащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (УниКредит Булбанк), където въвеждате данните на вашата карта. Моля обърнете внимание, че въвеждате данните за картата си единствено в системата на УниКредит Булбанк, а не в нашия електронен магазин, при което няма риск от злоупотреба с информацията за вашата карта.

- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

- При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която може да разпечатате и запазвате, тя не е необходима за получаване на поръчката.


Забележки:

- „Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет”.
- Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

 

За да изберете подходящия начин на плащане е добре предварително да се запознаете и с условията за транспорт и доставка. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на националния телефон 0700 14 600 на цената на един градски разговор от цялата страна.