НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Цените на всички предлагани продукти в електронния магазин на GS Строймаркет са само в български лева с включен ДДС и важат за онлайн поръчки. Плащането се извършва само в български лева, крайната сума на направената от вас поръчка може да бъде видяна в потребителската кошница. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Поръчаните артикули се заплащат на цена валидна в момента на поръчката. Крайната цена на една поръчка се оформя като сбор от стойността на поръчаните продукти и стойността на доставката.

На място в магазин на GS Строймаркет

Този начин на плащане позволява след регистрирането на поръчка в онлайн магазина ни, Клиентът да направи плащане в брой или с банкова карта на място в един от търговските обекти на GS Строймаркет. 


Плащане с наложен платеж - "Пощенски паричен превод"
Плащането в брой при доставка е предпочитан вариант за електронна търговия. При избор на тази опция, може да заплатите дължимата сума за поръчката и доставката при получаване на поръчката. Сумата се заплаща на куриер, който на момента Ви издава "Разписка за пощенски превод" за стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки, за този тип продажби.

Заплащане  на поръчки доставени с транспорт на GS Строймаркет

Поръчки доставени с вътрешен транспорт на GS Строймаркет се заплащат в брой при получаване или с предварителен банков превод;

Заплащане на поръчки по банков път

 Всяка една поръчка може да бъде заплатена предварително по банков път. След  заявено желание за този вид плащане от страна на Клиента,  се изготвя проформа фактура, в която се упоменати банковите сметки,  с които GS Строймаркет оперира и по които може да бъде извършено плащането;

Важно : В случай на онлайн плащания или плащания по банков път, GS Строймаркет не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисиони или други допълнителни плащания, направени от Клиента или неговата банка по повод на самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на клиента в случаите, в които валутата е различна от BGN. При определени транзакции някои банки начисляват допълнителни такси. Разходите, свързани с подобни плащания са единствено за сметка на Клиента. Препоръчва се Клиентите да направят справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да им бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка.