НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

Начини на плащане в интернет магазина на GS Строймаркет.

Цените на всички предлагани продукти в нашия електронен магазин GS Строймаркет са само в български лева с включен ДДС и важат за онлайн поръчки. Плащането се извършва само в български лева, крайната сума на направената от вас поръчка може да бъде видяна в потребителската кошница. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените на предлаганите продукти и отстъпките за онлайн пазаруване по всяко време и без предварително предупреждение. Артикулите, които се поръчват от Вас се заплащат на цена валидна в момента на поръчката. Крайната цена на една поръчка се оформя като сбор от цената на поръчаните продукти и цената на доставката. Ако сте изискали фактура и сте попълнили необходимите данни при поръчката, ще я получите заедно с получаването на поръчката. Пазарувайки в електронния магазин за строителни материали и мебелни консумативи, преди финализиране на направената поръчка ще имате възможност за избор на предпочитан начин на плащане.

Начини на плащане

 

1. На място в магазин на GS Строймаркет
Този начин на плащане ви позволява след като направите своята поръчка в онлайн магазина, да я заплатите в брой или с банкова карта на място в един от петте търговски обекта на GS Строймаркет. След което покупката ви ще бъде доставена според избрания от вас начин на доставка. Магазини на GS Строймаркет има в градовете: София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна. За точното местоположение на нашите бази посетете страницата магазини.

 


2. Плащане с наложен платеж - "Пощенски паричен превод"
Плащането в брой при доставка е предпочитан вариант за електронна търговия. При избор на тази опция, може да заплатите дължимата сума за поръчката и доставката при получаване на поръчката. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма, който на момента ви издава "Разписка за пощенски превод" за стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки, за този тип продажби.

  

За да изберете подходящия начин на плащане е добре предварително да се запознаете и с условията за транспорт и доставка. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на националния телефон 0700 14 600 на цената на един градски разговор от цялата страна.