GS CLUB – ДИГИТАЛНА КАРТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Харесахте предлаганите от нас продукти, техните предимства, нашите услуги и качественото обслужване?

А дали ще ви хареса да получавате още по-изгодни цени?

Защо да изпускате допълнителна отстъпка, като тя е само на няколко клика разстояние от Вас?

Ще ни попитате как – ами, лесно!

Програмата за лоялни клиенти на GS Строймаркет вече стана още по-достъпна, благодарение на Cardbox!

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Картата GS Club предлагана чрез мобилното приложение Cardbox е част от нашата програма за лоялни клиенти, като собствениците й могат да се възползват от

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ 5% ТЪРГОВСКА ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ НЕПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ.*

 

Може да използвате картата във всичките търговски обекти на GS Строймаркет, както и в нашия онлайн магазин на gsstroimarket.bg

 

С КАКВО Е ПО-РАЗЛИЧНА?

На първо място – с това, че усърдно се стараем да допринесем към опазването на природата, като избегнем принтирането на пластики.

На второ – минималната покупка вече не е задълителна. Всеки, свалил приложението Cardbox, може да поиска своя GS Club карта и да се възползва от предимствата й веднага.

На трето – край на издудите джобове! Може да използвате приложението за всички други ваши клиентски карти, издадени от партньори на Cardbox, като по този начин те са винаги с вас и винаги достъпни.

И не на последно място – може да получавате най-горещите промоции на GS Строймаркет чрез удобния и приятелски интерфейс на Cardbox.

 

КАК ДА ПОЛУЧА КАРТА?

И тук идва най-лесната част:

 

1. Свалете приложението от Google Play или iTunes.

2. Създайте си профил.

3. От менюто „Моите Карти“ изберете GS Строймаркет.

4. Натиснете бутон „Поискай Карта“

5. Възползвайте се от предимствата й веднага.

ВЕЧЕ ИМАМ КАРТА?

Ако имате издадена пластика от нас, няма проблем – може да добавите вече издадената карта, като от меню „Добави Карта“ изберете GS Строймаркет и въведете номера на пластиката.

Така ще можете да използвате дигиталния вариант на вашата карта, както в търговските ни обекти, така и в нашия онлайн магазин.

 

НЕ ЧАКАЙТЕ, А СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ОЩЕ ПО-АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ ОТ GS СТРОЙМАРКЕТ!

 

*картата важи за всички непромоционални продукти и не може да бъде комбинирана с други промоции, отстъпки, разпродажби и намаления на цени. Издаването на картата не е обвързано с покупка. При използване на приложението е възможно да се събират лични данни (за повече информация - http://cardbox.bg/privacy-policy.html)