Абонирай се за бюлетин

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
http://www.gsstroimarket.bg/partners/84.html
http://www.gsstroimarket.bg/terms.html
http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html

За нас

Строителни материали и мебелни материали от GS Строймаркет.


Господинови Строймаркет ООД е с доказан повече от 20 години опит в търговията на едро и дребно със строителни и мебелни материали. При нас ще намерите пълен асортимент от строителни материали за изграждането на нова жилищна или търговска сграда, всичко необходимо за ремонт, довършителни работи, изолация или просто освежаване на дома и градината. Предлагаме и пълна гама продукти и консумативи за производството на мебели и обзавеждане по класически стандарти, както и иновативни решения по най-модерни тенденции.

 

GS Строймаркет лого

 

През изминалите години GS Строймаркет се доказа като надежден и лоялен партньор в бранша и извоюва водещи позиции на територията на цялата страна. Към настоящия момент имаме собствени търговски и складови бази в градовете София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна, които обслужват както големи корпоративни клиенти, строител фирми, ремонтни и специализирани бригади, така и индивидуални поръчки за домашния майстор. Днес със своите строителни магазини GS Строймаркет се нарежда сред водещите строителни борси в България.

GS Строймаркет извоюва своето стабилно място на пазара като директен вносител, дистрибутор и официален представител за страната на български и европейски фирми с доказани традиции в строителния бранш и сферата на мебелното производство. Успешните ни международни партньорства с водещи европейски производители ни позволява да предлагаме на българския пазар висококачествени продукти на отлични цени.


Поддръжката на богато снабдени складови бази във Варна, Добрич, София, Каварна и Шумен, конкурентните цени и професионалното обслужване ни извеждат на челни позиции в търговията със строителни материали, оборудване и инструменти, обзавеждане за баня и кухня, ламиниран паркет, материали за производство на мебели, мебелни аксесоари, обков, и много други артикули.

Ние сме в крак с всички иновации и последни тенденции на пазара, можем да намерим решение на всеки проблем и имаме избор за всеки вкус. Посетете ни на място или използвайте електронния ни магазин, за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от предлагани продукти, ниските цени и неустоими промоции. Пазаруването при нас е истинско удоволствие.

 

Посетете и нашата официална фирмена интернет страница: www.gs-bg.com

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2018 GS Строймаркет

visa