Абонирай се за бюлетин

http://www.gsstroimarket.bg/terms.html
http://www.gsstroimarket.bg/partners/84.html
http://www.gsstroimarket.bg/news/gs_sofia_new.html

Транспорт и доставка

За да осигурим удобство, бърза и коректна доставка на всички клиенти на онлайн магазина, предлагаме избор на няколко начина на доставка на вашата поръчка.


Начини на доставка


1. Със собствен транспорт на клиента на място в магазин на GS Строймаркет

Поръчай онлайн и вземи поръчката си от магазина. При избор на този вариянт клиента не дължи никакви разходи по трaнспорт и доставка към GS Строймаркет и може да се възползва от безплатното товарене на направената поръчка в нашите магазини. Този вариянт е удобен за клиенти, разполагащи със собствен транспорт и намиращи се в близост до градовете, в които GS Строймаркет има складови и търговски бази.

 

Магазини и складове за строителни и мебелни материали на GS Строймаркет има в градовете: София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна. За точното местоположение на нашите борси посетете страницата магазини.

2. С куриерска фирма

Голяма част от поръчките направени от онлайн магазина се изпълняват използвайки услугите на куриерска фирма за транспорт и доставка. Дългогодишното ни партньорство със Спиди - Експресни куриерски услуги, ни позволява да Ви предложим изгодни цени за доставка на всички наши клиенти за цялата страна.

 

Цената за доставка с куриер се изчислява автоматично при оформянето на вашата поръчка и може да я видите преди нейното изпращане. Показаната цена за доставка е на база теглото на поръчаните продукти. При обемни продукти, като стиропор, фибран и вата, доставката се смята на база обемно тегло и подлежи на корекция.


3. Транспорт на GS Строймаркет.
GS Строймаркет разполага с автомобилен парк във всички градове, в които има търговски бази. В електронния ни магазин са заложени фиксирани цени за доставка с транспорт на GS Строймаркет, съобразени със стойността на направената поръчка и населеното място на което желаете да бъде доставена. Срокът за изпълнение е до 3 работни дни.  Всички доставки на поръчки от електронният ни магазин, изпълнени с наш транспорт, се извършват до входа на посоченият адрес, без качването на стоката на определен етаж. Условията за доставка с транспорт на GS Строймаркет могат да бъдат договаряне и индивидуално за всяка поръчка и се уточняват по телефона с наш консултант след като подадете своята заявка. 


Цени на доставка


1. Безплатна доставка за градовете София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна при поръчка от електронния магазин над 500 лв.
2. Безплатна доставка за всички населени места до 100 км. от търговските ни бази в област София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна при поръчка над 2000 лв. с изключение на поръчки на керамични и газобетонни блокове и тухли!
3. Доставката на всички поръчки може да се изпълни от куриерска фирма Спиди. Цената се формира по определените от тях тарифи, според разстоянието за доставка и теглото на поръчката. 
4. Доставката на всички поръчки може да се изпълни с транспорт на GS Строймаркет. Цените се определят според разстоянието за доставка и стойността на поръчката. Доставките с транспорт на GS Строймаркет се извършват в работно време от 08:00 до 17:00 часа. GS Строймаркет си запазва правото да променя цените за доставка с транспорт на фирмата по всяко време, без предварително предупреждение.


Срок на доставка

 


Стандартния срок на доставка е 2 работни дни. Поради спецификата и разнообразието на предлагания от GS Строймаркет асортимент, сроковете за доставка на всяка поръчка се уточняват по телефона преди нейното изпълнение. Наш консултант ще се свърже с вас при първа възможност, след като заявите своята поръчка.

- Поръчки направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден.

- Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

- Поръчки направени през празнични и почивни дни се обработват на първия работен ден.

Изчислете точно колко ще ви струва доставката
Помощен център

Всички права запазени ©2017 GS Строймаркет

visa